Strukton en Forbo gouden sponsoren Dutch Green Building Week 2013

De eerste sponsoren van de Dutch Green Building 2013 Week zijn bekend. Strukton en Forbo zijn gouden sponsoren van de Dutch Green Building Week 2013. Corio Nederland is bronzen partner van de Dutch Green Building Week 2013.

Strukton denkt vanuit levensduur, voor projecten, mens en natuur, en draagt hiermee concurrerende en innovatieve oplossingen aan voor de vraagstukken van onze klanten. Dit doen we zowel gevraagd als op eigen initiatief. Bij het ontwerp van een werk houdt Strukton rekening met de levensduur ervan. Vanaf de start van de bouw tot de uiteindelijke sloop.

Forbo is fabrikant van vloerbedekkingen, kleefstoffen en producten in de aandrijf- en lichte transporttechniek. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu zijn al decennialang kernwaardes van Forbo. Milieubewuste producten en de modernste processen zorgen ervoor dat elk productiestadium een minimale impact op het milieu heeft.

Voor een overzicht van alle sponsoren kunt u kijken op de pagina participanten op de Dutch Green Building Week website. Wilt u als organisatie of bedrijf ook substantieel bijdragen en sponsor worden van de Dutch Green Building Week 2013? Neem contact op met Marieke Olsthoorn.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2