Route 2030: De Sustainable Development Goals als Kompas

De zesde Nationale Sustainable Development Goals Rapportage ‘Nederland Ontwikkelt Duurzaam’ verschijnt op Verantwoordingsdag, woensdag 18 mei. 

De presentatie is in de ochtend tijdens de jaarlijkse bijeenkomst Route 2030 | De Sustainable Development Goals als kompas. Op hetzelfde moment verschijnt ook de Monitor Brede Welvaart & SDG’s van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Samen geven de publicaties een goed beeld over hoe Nederland er voor staat op de SDG’s. 

De bijeenkomst biedt een gevarieerd programma, met daarin een vraaggesprek met minister Carola Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) over bestaanszekerheid en verder zijn er gesprekken over de duurzame ontwikkeling van Nederland en het verlagen van de voetafdruk over de grens. Harm Edens presenteert het programma. 

Kaartjes kosten 12,50 euro, het kijken van de livestream is gratis, maar ook daarvoor is een kaartje bestellen noodzakelijk.

DGBC is alliantiecoördinator van SDG 11: duurzame steden en gemeenschappen. 

DGBC-partners

SDG Nederland

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen