Route 2030: De Sustainable Development Goals als Kompas

De zesde Nationale Sustainable Development Goals Rapportage ‘Nederland Ontwikkelt Duurzaam’ verschijnt op Verantwoordingsdag, woensdag 18 mei. 

De presentatie is in de ochtend tijdens de jaarlijkse bijeenkomst Route 2030 | De Sustainable Development Goals als kompas. Op hetzelfde moment verschijnt ook de Monitor Brede Welvaart & SDG’s van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Samen geven de publicaties een goed beeld over hoe Nederland er voor staat op de SDG’s. 

De bijeenkomst biedt een gevarieerd programma, met daarin een vraaggesprek met minister Carola Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) over bestaanszekerheid en verder zijn er gesprekken over de duurzame ontwikkeling van Nederland en het verlagen van de voetafdruk over de grens. Harm Edens presenteert het programma. 

Kaartjes kosten 12,50 euro, het kijken van de livestream is gratis, maar ook daarvoor is een kaartje bestellen noodzakelijk.

DGBC is alliantiecoördinator van SDG 11: duurzame steden en gemeenschappen. 

DGBC-partners

SDG Nederland

Gerelateerd

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024

Modulaire update BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen

Eerste modulaire update BREEAM-NL in consultatie

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’