Remy Heijer van DGBC en INSIDE/INSIDE genomineerd voor Duurzame Jonge 100

Projectmanager Remy Heijer van DGBC en online interieurplatform INSIDE/INSIDE is genomineerd voor de Duurzame Jonge 100. Die verkiezing biedt een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten van 32 jaar of jonger die laten zien dat duurzaamheid toekomst heeft. De verkiezing is geen ranglijst, maar een selectie van jonge uitblinkers die laten zien dat het kan.

De 29-jarige Heijer is als young professional in de voorselectie terechtgekomen onder het thema Bewustwording en Educatie. De nominatie is het gevolg van zijn werk voor INSIDE/INSIDE.  Dat is hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. Gebruikers zoals interieurarchitecten, facilitair medewerkers, ontwikkelaars en consumenten selecteren interieurproducten en materialen. Vervolgens kunnen zij detailinformatie lezen én betrouwbare data over de milieu- en gezondheidsimpact inzien en vergelijken.

Stemmen

Van alle aanmeldingen is nu een shortlist gemaakt. Die shortlist bestaat uit 200 kandidaten die uiteindelijk teruggebracht moet worden tot een lijst met 100 jonge ondernemers, professionals en studenten. Daarvoor kan iedereen stemmen. Ook een jury kijkt naar de shortlist. Stem via deze link op Remy Heijer.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2