Remy Heijer van DGBC en INSIDE/INSIDE behoort tot DJ100

Projectmanager Remy Heijer van DGBC en online interieurplatform INSIDE/INSIDE behoort tot de Duurzame Jonge 100. Die verkiezing biedt een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten van 32 jaar of jonger die laten zien dat duurzaamheid toekomst heeft. De DJ100 is geen ranglijst, maar een selectie van jonge uitblinkers die laten zien dat het kan.

De 29-jarige Heijer is als young professional in de selectie terechtgekomen onder het thema Bewustwording en Educatie. De verkiezing is het gevolg van zijn werk voor INSIDE/INSIDE.  Dat is hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. Gebruikers zoals interieurarchitecten, facilitair medewerkers, ontwikkelaars en consumenten selecteren interieurproducten en materialen. Vervolgens kunnen zij detailinformatie lezen én betrouwbare data over de milieu- en gezondheidsimpact inzien en vergelijken.


Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'