Prominent meedoen aan de Dutch Green Building Week 2014?

De vierde editie van de week vindt plaats van 22 tot en met 26 september volgend jaar. Om deze week mogelijk te maken zoeken wij wederom sponsors. Klik hier om het voorstel te downloaden.

Wordt u gaststad of gastprovincie van de DGBW 2014

Bent u een Gemeente of Provincie en wilt u uw naam prominent verbinden aan de Dutch Green Building Week 2014 zoals de Gemeente Den Haag dit afgelopen jaar heeft gedaan? Dat kan. We introduceren dit jaar voor het eerst een partnership speciaal voor Provincies of Gemeentes.

Gouden sponsorship

Wilt u net zoals ABN AMRO, Forbo, Lidl, Alliander of Strukton uw naam prominent verbinden aan de Dutch Green Building Week? Wees er dan snel bij, wij hebben slechts plaats voor 4 Gouden Sponsors dit jaar. Dit om een hogere mate van exclusiviteit te waarborgen.

Nieuw: samenwerking met Ecobouw

Ecobouw vindt ook dit jaar weer plaats tijdens de Dutch Green Building Week van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 september. Het evenement is een initiatief van Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt. Dit jaar intensiveren we de samenwerking met Ecobouw. Dit betekent dat enkele sponsorpakketten zijn verrijkt met een stand op de Ecobouw.

Festivalkrant

De Festivalkrant zal naast digitale verspreiding via het Vastgoedjournaal, dit jaar ook via de Architect, Cobouw en Vastgoedmarkt worden verspreid.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'