Prijsuitreiking Duurzame Innovator Pitch 2013 bij ABN AMRO

De Prijsuitreiking van de Duurzame Innovator Pitch vindt traditioneel plaats op de PROVADA, dit jaar van 4 tot en met 6 juni in de RAI Amsterdam. Op donderdag 6 juni a.s. zal de uitreiking van de Duurzame Innovator Pitch 2013 plaatsvinden bij de stand van ABN AMRO op hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Dit event is een onderdeel van de Dutch Green Building Route op de Provada 2013.

GROENE ROUTE
Ook participanten van DGBC, die reeds een stand hebben gereserveerd op de PROVADA ,kunnen in 2013 onderdeel zijn van de GROENE ROUTE, waarin enkele ‘groene’ events gehost kunnen worden. DGBC zorgt voor de invulling, communicatie en organisatie. Door het aanbieden van een event in relatie tot duurzaamheid op uw stand, toontu uw betrokkenheid bij de duurzame ontwikkeling van de samenleving.
Voor meer informatie over flexibel en voordelig naar de PROVADA bekijk de opties.

Duurzame Innovator Pitch 2013
DGBC roept alle innovatieve starter met een duurzaam product of dienst op om mee te doen met de Duurzame Innovator Pitch 2013. We zoeken innovators die werken aan een innovatie die bijdraagt aan een duurzaam gebouwde omgeving. Iedereen die bezig is om duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving te ontwikkelen, kan dus meedoen. Daarbij kan het gaan om een product, techniek, toepassing of dienst. Belangrijk is dat het een concrete, kansrijke innovatie met een duurzaam karakter is.
De winnaar wint een geldbedrag van 5.000 euro, één jaar gratis lidmaatschap van de Dutch Green Building Council en maatwerkondersteuning bij de ontwikkeling van het concept. Daarnaast ontvangen de 10 nominaties een gratis stand op de PROVADA 2013.
Aanmelden en meer informatie over deelname vindt u op de pagina over de Duurzame Innovator Pitch 2013.

Gerelateerd

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

Bouwen met hout gunstiger voor klimaat dan uit huidige MPG-berekening blijkt

Bouwen met hout gunstiger voor klimaat dan uit huidige MPG-berekening blijkt