Prestigieuze Hudig-penning voor Hans de Jonge

Hans de Jonge heeft de prestigieuze Hudig-penning van Platform31 gekregen. De Jonge kreeg de penning uit handen van minister Binnenlandse zaken, Kasja Ollongren. De Jonge is directievoorzitter van DGBC-participant Brink Groep.

Erfopvolger

Platform31 geeft de penning voor het eerst uit als erfopvolger van het Nederlands Instituut voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting (Nirov). De Jonge verdient deze onderscheiding vanwege zijn unieke bijdrage aan de verbreding van de vakgebieden Volkshuisvesting en Stedenbouw met gebouw-, project- en gebiedsontwikkeling.

Inspireren en verbanden ontdekken

De penning wordt uitgereikt aan mensen die ‘inspireren, voortdurend nieuwe verbanden ontdekken, opgaven en kansen identificeren en werken aan wetenschappelijke positionering van architectuur, stedenbouw en landschap’. Iets dat Hans de Jonge in het verleden ook bij DGBC heeft gedaan. Zo sprak De Jonge op verschillende DGBC-congressen en -evenementen.

DGBC-partners

Brink B.V.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken