Ook Royal HaskoningDHV sluit zich aan bij het Paris Proof Commitment

Royal HaskoningDHV heeft het Paris Proof Commitment ondertekend. Daarmee heeft het advies- en ingenieursbureau zich aangesloten bij tientallen organisaties die al eerder het Commitment ondertekenden. Daarmee zegt Royal HaskoningDHV eigen vastgoed verregaand te verduurzamen tot het niveau Paris Proof en klanten ook mee te nemen naar dat doel.

Het ingenieursbureau is blij zich aan te sluiten bij het Commitment. Het verbindt zich daarmee aan het doel om het eigen energiegebruik met twee derde terug te brengen. Door te meten op werkelijk gebruik, zelf aan de slag te gaan en de partijen om zich heen in beweging te krijgen. De eerste stappen heeft Royal HaskoningDHV al eerder gezet. In maart maakte de organisatie bekend een nieuw gekocht kantoor verregaand te verduurzamen. Na de renovatie gaan er 800 mensen werken, op een werkplek waar maximaal 50 kWh per vierkante meter per jaar wordt verbruikt.

Ambitie

Speciaal voor de ondertekening sprak Royal HaskoningDHV-CEO Erik Oostwegel al de vijf ambities van de organisatie uit.

 

Webinar

De ondertekening wordt dinsdag 8 december officieel bezegeld tijdens een webinar van DGBC over Paris Proof. Daarin zal Royal HaskoningDHV-CEO Erik Oostwegel in gesprek gaan met DGBC-directeur Annemarie van Doorn.

Meer ondertekenaars

Naast Royal HaskoningDHV ondertekenen ook DWA, CBRE GI en Building for Tomorrow het Commitment. Het Commitment blijft dan ook open voor nieuwe ondertekenaars. Bekijk hier alle organisaties die het Commitment al hebben ontertekend. Wil jouw organisatie ook ondertekenen, neem dan contact op met Eefje Stutvoet van DGBC.

 

Bekijk hier het officiele persbericht van RHDHV.

DGBC-partners

Royal HaskoningDHV

Gerelateerd

Nieuw perspectief op verduurzamingsopgave in Position Paper Whole Life Carbon

Nieuw perspectief op verduurzamingsopgave in Position Paper Whole Life Carbon

'Niet minder slecht, maar beter'

'Niet minder slecht, maar beter'

Met zon op daken kunnen bestaande logistieke gebouwen meer dan half miljoen huishoudens van stroom voorzien

Met zon op daken kunnen bestaande logistieke gebouwen meer dan half miljoen huishoudens van stroom voorzien