OLCO maatschappelijk vastgoed staat voor duurzame huisvesting

OLCO is een adviesbureau gespecialiseerd in het maatschappelijk vastgoed. Al sinds 1958 zijn wij specialist in huisvestingadvies en projectmanagement. Wij bieden onze opdrachtgevers duurzame huisvesting, waar iedereen prettig verblijft en waar de gebruiker centraal staat. OLCO inspireert en motiveert om zowel uw nieuwe als te renoveren huisvesting beter te organiseren en exploiteren. Hierbij richten wij onze adviezen in op de manier die past bij de organisatie structuur en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij bieden in ons advies harde garanties om te komen tot het gewenste eindresultaat. Om succes te bereiken hanteren wij de volgende kernwaarden:
• Identiteit: wij leveren passend maatwerk, dat aansluit op het karakter van uw organisatie;
• Life cycle costs: wij streven naar een optimalisatie tussen de investering en exploitatie;
• Functionaliteit: optimaal gebruik is voor ons prioriteit.

OLCO streeft naar duurzame huisvesting en adviseert, als DGBC en MVO partner, haar opdrachtgevers om het, gemeenschappelijk, duurzame doel te behalen. OLCO doet dit vanuit de Groen Doen filosofie, onze vertaling van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het inzetten op Groen Doen creëert extra waarde voor huisvesting, maakt van nieuw en bestaand vastgoed de wenselijke prettige verblijfsomgeving en biedt lagere exploitatielasten.

OLCO levert vanuit haar maatschappelijke doelstellingen een wezenlijke bijdrage aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Vanuit jarenlange ervaring in de maatschappelijke sector, is OLCO een vooraanstaande partij bij het realiseren en renoveren van zwembaden. In samenwerking met DGBC benutten wij onze jarenlange ervaring voor het opzetten en uitwerken van het BREEAM-NL In-Use Zwembaden. Op 17 september geeft OLCO tezamen met DGBC de kick-off voor het uitwerken van het BREEAM-NL In-Use zwembaden certificering. Vooraanstaande partijen als adviseurs, ontwerpers, bouwers, exploitanten en gebruikers in de zwembadbranche kunnen hieraan hun bijdrage leveren. Ziet u een rol voor uw organisatie in het opzetten van het BREEAM-NL In-Use Zwembaden model? Meld u dan aan voor de Werkgroep BREEAM certificering zwembaden op 17 september 2013 in de DGBW.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij u graag naar ons internet adres: http://www.olco.nl.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2