Neem deel aan de handelsmissie circulaire bouw en recycling

Ben je werkzaam in de bouw en werk je met duurzame, circulaire toepassingen? Of bied je oplossingen aan op het gebied van afvalbeheer en recycling? Neem dan deel aan de fysieke handelsmissie van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van 28-30 juni. Ontdek de kansen voor jouw bedrijf en maak deel uit van de groene transitie in Hongarije en Slowakije.

De missie is de perfecte gelegenheid om je netwerk in de regio te verbreden en uw kennis van de Hongaarse en Slowaakse markt te verdiepen. Daarnaast kun je nieuwe zakelijke kansen in Hongarije en Slowakije verkennen en bestaande kansen vergroten.

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Circulaire bouw: denk hierbij aan duurzame en/of circulaire toepassingen binnen de woningbouw, utiliteitsbouw of landschapsontwikkeling. De missie richt zich op organisaties uit de hele bouwketen: van leveranciers van circulaire/duurzame bouwmaterialen tot verwerkers van bouwafval, en van ‘urban mining’ (recyclen uit stedelijk afval) tot materiaalhubs, landschapsplanning, architecten en bouwbedrijven (infrastructuur).
  • Afvalbeheer en recycling: afvalmanagement, (afval)watermanagement; recycling technologie en ontwikkelaars van Intellectueel Eigendom, circulaire data management, verwaarding organische zij- en reststromen.

Voor gedetailleerde sectorfocus en meer informatie over de missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren zie op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Praktische informatie en aanmelden

Rijksdienst voor Ondernemens Nederland nodigt in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen aan de missie. Aanmelden kan op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dit kan tot uiterlijk 20 mei 2022. 

Kosten
Deelname kost € 500 per organisatie excl. btw (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Locatie
Boedapest & Bratislava

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Nederlandse ambassades in Boedapest en Bratislava.

SDG's

Logo voor Duurzame steden en gemeenschappenDuurzame steden en gemeenschappen | Logo voor Verantwoorde consumptie en productieVerantwoorde consumptie en productie

Gerelateerd

6 vragen en antwoorden over CSDDD

6 vragen en antwoorden over CSDDD

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’