Meld je nog snel aan voor het DGBC Future Leaders Program 2022

De inschrijving voor hét leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap is alleen deze maand nog geopend. Schrijf je snel in!

Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals. Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd. Onder begeleiding van een bevlogen coach en Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Lidewey van der Sluis, gaan de deelnemers aan de slag met persoonlijke vraagstukken: waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij?

Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. Zo zal Plastic Soup Surfer, Merijn Tinga, zijn avontuurlijke verhaal vertellen dat inspireert tot actie.

Is dit iets voor jou?

Het volledige programma en overige sprekers vind je hier. Inschrijven voor het DGBC Future Leaders Program 2022 kan nog tot en met zondag 31 juli.

Gerelateerd

Terugblik op Routekaart Logistiek: ‘De kracht zit in de eenvoud’  

Terugblik op Routekaart Logistiek: ‘De kracht zit in de eenvoud’  

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: SSW

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: SSW

Energie besparen door te spelen

Energie besparen door te spelen