Meld je nog snel aan voor het DGBC Future Leaders Program 2021

De inschrijving voor hét leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap is nog één maand geopend. Schrijf je snel in!

Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals. Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd. Onder begeleiding van een bevlogen coach en Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Lidewey van der Sluis, gaan de deelnemers aan de slag met persoonlijke vraagstukken: waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij?Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. Zo gaat bijvoorbeeld Marjan Minnesma (Directeur Urgenda) uitgebreid met de deelnemers in gesprek en vertelt ze over haar reis naar duurzaam leiderschap. 

Lijkt dit wat voor jou?

Benieuwd naar het volledige programma en overige sprekers? Kijk hier voor meer informatie over het Future Leaders Program 2021 en schrijf je in!

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2