Maak kennis met het BREEAM-Team tijdens de MIPIM

Van 11 tot 14 maart vindt in Cannes de vastgoedbeurs MIPIM plaats. Hier zullen ook de BREEAM European National Scheme Operators aanwezig zijn, waaronder de Dutch Green Building Council. Zij zullen hier uitleggen hoe BREEAM gebruikt kan worden om met verduurzaming waarde te creëren voor commercieel vastgoed.

Innovation Forum
BREEAM neemt deel aan het Innovation Forum, tijdens de vier dagen van de MIPIM. Dat is in het Gare Maritime. Ga hiervoor naar standnummer MIF.03 of maak een afspraak met Simon Guy via guys@bre.co.uk.

BREEAM – Duurzaam Vastgoed overal ter wereld
De sessie ‘BREEAM – Duurzaam Vastgoed overal ter wereld’ wordt ook op het Innovation Forum gehouden, op donderdag 13 maart van 11.30 uur tot 12.00 uur. BREEAM wordt nu gebruikt in meer dan 50 landen. Deze presentatie gaat in op wat er allemaal is verwezenlijkt in de afgelopen jaren. Ook wordt aandacht besteed nieuw onderzoek van BRE dat laat zien hoeBREEAM scores tegen minimale of geen extra kosten kunnen worden bereikt

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.mipim.com of mail naar breeam@bre.co.uk.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken