Lancering DGBC Future Leaders Program 2016

Na een succesvolle eerste editie is op donderdag 14 april de tweede editie van het DGBC Future Leaders Program officieel gelanceerd. Dit gebeurde tijdens het door Platform Duurzame Huisvesting en Vastgoedjournaal georganiseerde congres ‘Kantorenmarkt: wat wil de toekomstige huurder?’.

DGBC Future Leaders Program 2016

Het DGBC Future Leaders Program is een exclusief vierdaags programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. Het is de missie van DGBC deze generatie te stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Door middel van het aanbieden van dit programma wil DGBC de nieuwe generatie ondersteunen. Dit gebeurt door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door Young Professionals concreet te laten samenwerken aan een groene case. “Na een geslaagde eerste editie in het najaar van 2015 heeft het management en bestuur van DGBC besloten om aan dit programma een vervolg te geven. Ruim 94% van de deelnemers van de vorige editie heeft met tevredenheid deelgenomen. De feedback van de eerste editie hebben we verwerkt in het programma van de tweede editie.” aldus Ferdinand Wieman, marketingmanager DGBC en tevens projectmanager van het DGBC Future Leaders Program.

Samenwerking met GRESB en CoreNet Benelux

Het inhoudelijke programma wordt door DGBC samengesteld. CoreNet Benelux en GRESB zijn Support Partners van dit leiderschapsprogramma. Naast inhoudelijke en hoogwaardige keynotes op het gebied van (duurzaam) leiderschap, kunnen de Young Professionals onderling ook kennis vergaren en delen. Er zijn onder andere bijdragen van hoogleraar Lidewey van der Sluis (Nyenrode), Coert Zachariasse (Delta Development), Onno Dwars (VolkerWessels) en de winnaar van de Trouw Duurzame 100 Maurits Groen (WakaWaka). Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Young Professionals, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. Op donderdag 8 september start het programma in Amsterdam (Jaz Hotel), waarna er twee terugkomdagen zijn in respectievelijk Utrecht en Rotterdam (Markthal). Het vierdaagse programma eindigt op 29 november tijdens de exclusieve DGBC Green Leadership Summit

Gezocht: duurzame Young Professionals met ambitie

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor maximaal 50 ambitieuze Young Professionals, die zich actief bezighouden met de gebouwde omgeving. Deelnemen is mogelijk voor Young Professionals met HBO of WO werk- en denkniveau. De investering voor dit hoogwaardige leiderschapsprogramma is voor DGBC Participanten slechts 1295 euro. Aangesloten leden / participanten van CoreNet Benelux en GRESB krijgen een aantrekkelijke korting op de reguliere investering. Indien de Young Professional is aangemeld vóór woensdag 1 juni ontvangt uw organisatie ook nog eens 10% vroegboekkorting. De eerste editie was al snel volgeboekt, dus reserveer snel een plek!

Meer informatie

Bekijk de deelnemersbrochure en/of website www.dgbc.nl/flp voor meer informatie. Op deze website is het tevens mogelijk om in te schrijven middels het inschrijfformulier.

Gerelateerd

Mantijn van Leeuwen, directeur van NIBE: “Het is essentieel om over te schakelen van reductiedoel-denken naar denken in CO2-budget”

Mantijn van Leeuwen, directeur van NIBE: “Het is essentieel om over te schakelen van reductiedoel-denken naar denken in CO2-budget”

Klimaattop Glasgow: Build Better Now

Klimaattop Glasgow: Build Better Now

Leidraad Circulair Ontwerpen Platform CB'23: werkafspraken voor een circulaire bouw

Leidraad Circulair Ontwerpen Platform CB'23: werkafspraken voor een circulaire bouw