Laatste kaarten voor openingscongres Dutch Green Building Week

Wat hebben Mathijs Bouman (journalist en econoom), Sandra Phlippen (Hoofd Economisch Bureau Nederland ABN AMRO), Boudewijn Poelmann (oprichter Goede Doelen Loterijen) en cabaretier Guido Weijers met elkaar gemeen? Zij spreken allemaal tijdens het openingscongres van de Dutch Green Building Week op 23 september in Spant! in Bussum. Ben jij er ook bij? Het congres is kosteloos toegankelijk. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld jezelf vandaag nog aan.

Tijdens het congres geven we mensen het podium die zich niet laten afleiden door een conservatieve ketenpartner of een politieke koers, maar die verduurzamen omdat ze het willen. En omdat ze het kunnen. Het thema van de week en het congres is daarom #HETKANWEL! 

Urgente vragen

We gaan in op vragen als: hoe laten we economische groei en zakelijke belangen samengaan met de zorg voor het klimaat, hoe we gaan verdichten en vergroenen tegelijk? Hoe gaan we energie besparen en tegelijkertijd circulair, klimaatrobuust en gezond (ver)bouwen? Lees meer over het programma en de sprekers.

Bekijk hier wie je gaat ontmoeten. 

Meld je hier aan!  

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'