Jan Snel lanceert verduurzamingsplan

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Jan Snel hoog in het vaandel. Daarom zet het bouwbedrijf de komende jaren nog nadrukkelijker in op duurzaam en circulair bouwen. Om dit handen en voeten te geven heeft het bedrijf een verduurzamingsplan opgesteld met vier concrete stappen waarmee de ecologische voetafdruk wordt verminderd. Zo is te lezen op de website ivvd.nl.

“Duurzaamheid betekent voor ons niet alleen kijken naar de herbestemming en het hergebruik van materialen, maar ook naar de afkomst ervan”, vertelt Daan Kosterman, projectleider circulariteit bij Jan Snel. De specialist in flexibel bouwen met herbruikbare units wil namelijk zoveel mogelijk werken met bio based materialen. Daarnaast benadrukt het bedrijf de noodzaak van ketensamenwerking en kennisdeling. Kosterman: “Roepen dat je duurzaam bent is één ding maar ernaar handelen is nog veel belangrijker.”

Lees verder op ivvd.nl

Bron afbeelding boven: jansnel.com

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken