Iris Rijneveld nieuwe ontwikkelaar en teamleider DGBC Academy

Iris Rijneveld is sinds 1 mei 2021 de nieuwe kapitein op het schip van DGBC Academy. Als ontwikkelaar & teamleider zal ze zich de komende jaren storten op de verbreding van de scope van het trainingsaanbod en de balans tussen fysieke en online trainingen.

Rijneveld rondde een economische studie af en was daarna bijna tien jaar werkzaam bij FGH Bank, met een focus op vastgoedfinanciering. Dit leidde tot een vervolgcarrière bij Rabobank, waar ze als associate betrokken was bij klanten met grote vastgoedportefeuilles.

Duurzaamheid

Omdat ze het thema duurzaamheid een prominentere rol wilde laten spelen in haar werkzaamheden ruilde ze Rabobank drie jaar geleden in voor Van Draeckeburgh, waar ze tot voor kort een rol bekleedde als Teamleider Duurzaam Bouwen. DGBC Academy is geen onbekend terrein voor haar, eerder volgde zij er al diverse BREEAM-trainingen.

Warm bad

“Werken bij DGBC is voor mij als meedoen in het topteam van de duurzame vastgoedmarkt”, laat Rijneveld enthousiast weten. De eerste weken voelen voor haar dan ook aan als een warm bad: “De betrokkenheid van de coördinatoren is bewonderenswaardig. Er wordt echt heel hard gewerkt om de markt optimaal te bedienen. Dat is ook waar ik mijn toegevoegde waarde kan laten zien, omdat ik weet welke behoeftes er zijn. Nu is het een mooie uitdaging om met dit team de kwaliteit van de trainingen te behouden en te kijken hoe we het aanbod van de trainingen verder kunnen uitbreiden.

Meer weten over het trainingsaanbod van de Academy? Kijk dan hier.  

Gerelateerd

Combinatie van oplossingen noodzakelijk om binnen CO2-budget te blijven

Combinatie van oplossingen noodzakelijk om binnen CO2-budget te blijven

Kantoren met duurzaamheidscertificering presteren aanzienlijk beter

Kantoren met duurzaamheidscertificering presteren aanzienlijk beter

‘Biodiversiteit rondom gebouwen in 2030 verdubbeld’

‘Biodiversiteit rondom gebouwen in 2030 verdubbeld’