INSIDE/INSIDE podcast: 'Duurzaamheid uitrekenen in plaats van elkaar vertellen wat duurzaam is'

Hoe verduurzaam je nou je kantoorinrichting? Het is een vraag waarmee iedere organisatie vroeg of laat te maken krijgt. Reden voor INSIDE/INSIDE om het onderwerp verder uit te diepen in een vierdelige podcastserie.

INSIDE/INSIDE is hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. Tijdens de podcastserie wordt het gesprek aangegaan met interieurdeskundigen en andere specialisten uit de markt. Met hen wordt gekeken wat er nodig is om kantoren van binnen te kunnen verduurzamen, maar ook wat de rol is van actuele thema’s als gezondheid en circulariteit.

Gesprek met oprichters

In deze eerste aflevering nemen de de bedenkers en oprichters van het platform INSIDE/INSIDE plaats achter de microfoon. Odette Ex (oprichter en directeur van Ex Interiors), Edwin van Noort (manager Ontwikkeling en Beheer bij DGBC) en Mantijn van Leeuwen (directeur van duurzaam adviesbureau Nibe).

Helpen van de markt

"Een duurzaam interieur kiezen hoeft niet ingewikkeld te zijn", legt Edwin van Noort in in de eerste aflevering uit. “Want, dat is immers waar INSIDE/INSIDE voor is bedoeld. Om de informatie de we als markt aan het verzamelen zijn op één plek te ontsluiten, toegankelijk te maken voor iedereen. Zodat we de markt daar mee verder helpen."


Beluister de eerste aflevering nu hier via deze link.

Gerelateerd

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020