INSIDE/INSIDE podcast: 'Duurzaamheid uitrekenen in plaats van elkaar vertellen wat duurzaam is'

Hoe verduurzaam je nou je kantoorinrichting? Het is een vraag waarmee iedere organisatie vroeg of laat te maken krijgt. Reden voor INSIDE/INSIDE om het onderwerp verder uit te diepen in een vierdelige podcastserie.

INSIDE/INSIDE is hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. Tijdens de podcastserie wordt het gesprek aangegaan met interieurdeskundigen en andere specialisten uit de markt. Met hen wordt gekeken wat er nodig is om kantoren van binnen te kunnen verduurzamen, maar ook wat de rol is van actuele thema’s als gezondheid en circulariteit.

Gesprek met oprichters

In deze eerste aflevering nemen de de bedenkers en oprichters van het platform INSIDE/INSIDE plaats achter de microfoon. Odette Ex (oprichter en directeur van Ex Interiors), Edwin van Noort (manager Ontwikkeling en Beheer bij DGBC) en Mantijn van Leeuwen (directeur van duurzaam adviesbureau Nibe).

Helpen van de markt

"Een duurzaam interieur kiezen hoeft niet ingewikkeld te zijn", legt Edwin van Noort in in de eerste aflevering uit. “Want, dat is immers waar INSIDE/INSIDE voor is bedoeld. Om de informatie de we als markt aan het verzamelen zijn op één plek te ontsluiten, toegankelijk te maken voor iedereen. Zodat we de markt daar mee verder helpen."


Beluister de eerste aflevering nu hier via deze link.

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen