INSIDE/INSIDE brengt duurzaamheid onder de aandacht op designbeurs

INSIDE/INSIDE, hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is, heeft zich begin juni in drie dagen gepresenteerd op Design District, het vakevenement voor interieur.

Namens INSIDE/INSIDE was Remy Heijer van DGBC aanwezig op het evenement. Hij zag dat duurzaamheid langzaam een begrip begint te worden in de interieur- en designbranche. "Dit was opnieuw een inspirerend evenement waar zowel leverancier als ontwerper samenkomen. Heel goed dat wij hier ons geluid hebben laten horen."

Over INSIDE/INSIDE

INSIDE/INSIDE is hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. INSIDE/INSIDE is ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Over Design District

Design District is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan er lezingen volgen.

DGBC-partners

NIBE bv

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen