Inschrijving voor Award Duurzame Architectuur geopend

Voor de vierde maal zal tijdens het congres Green Buildings 2014 de Award Duurzame Architectuur worden uitgereikt.  De duurzame aspecten zullen door de jury beoordeeld en beloond worden, waarbij er gekeken zal worden naar criteria grotendeels gebaseerd op de BREEAM-NL methode. De inzendingen worden beoordeeld door de juryleden vertegenwoordigd vanuit onder andere MVO Nederland, FMN, DGBC, Nyenrode en Uneto-VNI. 

Verduurzaming stimuleren

De award heeft als doel om meer bekendheid te geven aan succesvolle projecten, kennis hierover te delen en verdere verduurzaming van gebouwen te stimuleren. Deelname is mogelijk door de vragenlijst in te vullen en te versturen uiterlijk 15 september. De uitreiking van de award zal plaatsvinden op 30 oktober tijdens “Green Buildings 2014" in het duurzame kantoor & congresgebouw de St@art, te Apeldoorn.

Meedoen?

Meedoen aan de Award Duurzame Architectuur? Dat kan. Vul voor 15 september het onderstaande inschrijfformulier in en druk op de knop 'versturen' . Voeg het formulier nog wel even als bijlage toe.

 

 

Gerelateerd

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen