Inschrijving geopend Future Leaders Program: Young Professionals gezocht

De vijfde editie van het Future Leaders Program start dit jaar op 18 september. Dit is een exclusief programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. Dutch Green Building Council wil deze generatie stimuleren om groen leiderschap te ontwikkelen voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Young Professionals kunnen zich tot 1 juni met vroegboekkorting aanmelden voor dit uitdagende programma!

Intensief en uitdagend

Naast verdiepende en hoogwaardige keynotes op het gebied van leiderschap (o.a. Diederik Samsom en prof. dr. Lidewey van der Sluis, Hoogleraar, Nyenrode) worden de Future Leaders ook geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. Lees meer of meld je direct aan!

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen