Inschrijfmogelijkheid voor het DGBC Future Leaders Program 2021 met 2 weken verlengd

De inschrijfmogelijkheid voor hét leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap is met twee weken verlengd. Deelnemers kunnen zich nog tot 14 augustus aanmelden. Het vijfdaagse programma heeft nog maar enkele beschikbare plekken, dus schrijf je snel in!

In het leiderschapsprogramma ontvangen de deelnemers nieuwe kennis en inzichten, coaching op gedrag en competenties, verbinding met bestaande leiders en generatiegenoten en opdrachten om ambities te concretiseren. Onder begeleiding van een coach en inspirerende sprekers worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd om aan de slag te gaan met persoonlijke vraagstukken: waar sta ik in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij?

Ook praktische vaardigheden zoals 'pitchen' worden tijdens het programma getraind. Zo gaat Nathalie Mangelaars, dé Pitch Queen van Nederland, op een interactieve manier in op hoe de deelnemers hun (duurzame) ideeën effectief kunnen overbrengen. 

Lijkt dit wat voor jou?

Benieuwd naar het volledige programma en overige sprekers? Kijk hier voor meer informatie over het Future Leaders Program 2021 en schrijf je in!

Gerelateerd

Toekomstbouwers 2022

Initiatieven en projecten op de kaart gezet

Biobased bouwen ‘onwaarschijnlijk belangrijk’ 

Biobased bouwen ‘onwaarschijnlijk belangrijk’ 

Elise van Herwaarden van a.s.r. real estate en Bert van Renselaar van Sweco

Slim vastgoed verduurzamen tot 2050