INNAX gaat voor Paris Proof en verhuist kantoor Veenendaal

Met ingang van 1 juni 2020 is INNAX de nieuwe huurder van het bedrijfsgebouw aan de Industrielaan 34 in Veenendaal. Hiermee verhuizen wij onze hoofdvestiging naar deze nieuwe locatie, die naadloos aansluit op onze duurzame ambities en kwaliteitseisen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

INNAX heeft de ambitie om haar eigen huisvesting ‘Paris Proof’ te maken en zodanig te verduurzamen dat het voldoet aan de doelen van het Parijse Klimaatakkoord. Dat was een belangrijke voorwaarde in de keuze voor de nieuwe huisvesting. Het nieuwe kantoor op bedrijventerrein ‘Het Ambacht’ blijkt bij uitstek geschikt om deze ambitie te gaan realiseren.

Comfort en welzijn

Bij de keuze voor de nieuwe locatie is niet alleen naar de duurzaamheidsambitie gekeken. De ‘Energizing the Future’ missie van INNAX behelst naast duurzaamheid ook het comfort en welzijn voor de gebruiker. In het nieuwe kantoor is veel aandacht besteed aan de inrichting met flexibele werkplekken, een functionele werkomgeving en zelfs een fitnessruimte en kleine bioscoop. Kortom, de ideale omstandigheden voor een inspirerende, duurzame en open werkomgeving met de juiste balans tussen dynamiek en rust. Met oog op de groeiambities van INNAX is het nieuwe kantoor de perfecte locatie voor een ‘energizing’ toekomst.

De verhuizing zal naar verwachting na de zomer plaatsvinden.

DGBC-partners

INNAX Gebouw & Omgeving

Gerelateerd

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen