Hoog bezoek bij Forbo in Assendelft

Forbo is een van de Gouden Sponsoren van de Dutch Green Building Week. Op woensdag 24 september  organiseert Forbo een unieke fabrieksrondleiding door de grootste linoleum fabriek te wereld welke valt onder Nederlands industrieel erfgoed. Deze zal afgetrapt worden door een bijzondere lezing die inzicht geeft in hoe Creating Better Enviroments écht is te realiseren. De lezing vindt plaats bij Forbo in Assendelft en wordt gegeven door marketingdirecteur Edo Rem.

Naast de lezing heeft Forbo ook wat te vieren. Een recent gebouw op het terrein in Assendelft heeft onlangs een LEED Platinum certificaat ontvangen. Er zijn slechts tien van deze hoge waarderingen uitgereikt. Forbo is de eerste die een Platinum certificering voor een magazijn ontvangt. Richard Fedrizzi, president/CEO van de US Green Building Council komt speciaal hiervoor naar Assendelft. Ook Executive Vice President Flooring Systems Matthias P. Huenerwadel gepland zal hierbij aanwezig zijn. De uitreiking zal plaatsvinden om 13.30 uur.

Bekijk hier het programma-onderdeel.

 

 

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken