Highlights Paris Proof talkshow met ABN AMRO

Tijdens de Dutch Green Building Week 2021 ging Helga van Leur in gesprek met Christa Beaufort en Boudewijn van Putten over de Paris Proof ambitie van ABN AMRO. De talkshow werd georganiseerd door INNAX Gebouw & Omgeving en ABN AMRO en uitgezonden vanuit Circl.

ABN AMRO heeft de ambitie gesteld om al in 2030 met haar kantoren te voldoen aan het Klimaatakkoord van Parijs. Een goede aansluiting op de huisvestingsvisie is essentieel om deze ambitieuze doelstelling te halen. Een toonaangevend voorbeeld is de herontwikkeling van het kantoor aan de Foppingadreef, de nieuwe thuisbasis van de bank. Het complex wordt vernieuwd, uitgebreid en tegelijkertijd Paris Proof verduurzaamd.

Terugblik: de Paris Proof route van ABN AMRO

Hoe is de Paris Proof ambitie van ABN AMRO tot stand gekomen en hoe ziet de route naar 2030 er concreet uit? Laat je inspireren en bekijk de highlights van de talkshow in deze video!



Meer zien? Kijk hier de volledige talkshow terug.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken