Het 6 Feet Office concept van Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield heeft het 6 Feet Office-concept gelanceerd met een testopstelling op het hoofdkantoor van de vastgoedadviseur in Amsterdam. Het werkplekconcept is ontwikkeld rondom de anderhalve-meter-economie waarin de wereld is beland als gevolg van de COVID-19-uitbraak.

6 Feet Office maakt het voor kantoorhoudende organisaties mogelijk om na afloop van (gedeeltelijke) lock downs, de werkplekken in hun kantoren snel, veilig en binnen de vooralsnog aanhoudende social distance-maatstaf van anderhalve meter, weer in gebruik te nemen. 

6 Feet Office is ontwikkeld door de Total Workplace-strategen van Cushman & Wakefield met de ambitie wereldwijd bij te dragen aan veilige kantooromgevingen in het huidige en post corona-tijdperk. Hoewel de technologie heeft bewezen het thuiswerken snel en efficiënt te kunnen ondersteunen, hebben organisaties ook ervaren dat er een fundamentele behoefte is onder medewerkers om elkaar te ontmoeten en ook fysiek samen te werken om gezamenlijk ambities te realiseren. Dit naast een aantal complicerende factoren die thuiswerken met zich brengt zoals het vaak ontbreken van gezonde werkplekken en de combinatie met het thuismanagement.

Lees op cushmanwakefield.com meer over de 6 Feet Office of bekijk de speciale 6 Feet Office-pagina.

Webinar - COVID-19 en gebouwen: de inrichting van je gebouw

Op donderdag 30 april werkt Jan Verhaegh, Head of Office Consultancy bij Cushman & Wakefield, mee aan de webinar Webinar - COVID-19 en gebouwen: de inrichting van je gebouw. Deze webinar is gratis te volgen, klik hier voor meer informatie. 

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2