Green Tie Gala vandaag op het menu tijdens Building Holland 2014

Stichting Dutch Green Building Council (DGBC), Kennisplatform Duurzaam Gebouwd en Amsterdam RAI presenteren vandaag 7 mei tijdens vakevenement Building Holland 2014 een nieuw gala voor de top van de vastgoed en bouw: het ‘Green Tie Gala’. Tijdens dit exclusieve gala, dat jaarlijks zal worden georganiseerd, komen alle ‘duurzame leiders’ in de bouw en vastgoed samen. Onder leiding van Pernille la Lau krijgen de 300 uitgenodigde gasten een avond vol entertainment, uitreikingen, keynote speeches en natuurlijk veel netwerkmomenten voorgeschoteld. Building Holland, platform voor het Nieuwe Bouwen, wordt van 6 tot en met 8 mei 2014 gehouden in Amsterdam RAI.

Een van de hoogtepunten van het eerste Green Tie Gala is de bekendmaking van de prestigieuze prijs ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’. De winnaar van deze lijst wordt tijdens het gala gehuldigd als de meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw en vastgoed in Nederland op dit moment. 

Uit de genomineerden kiest de jury de winnaar. In deze jury onder anderen NeVaP-directeur Mariëlle Wieman, RICS-bestuurslid Maarten Vermeulen en DGBC-directeur Annemarie van Doorn. De winnaar van 2013, Coert Zachariasse van Delta Development, reikt deze prijs uit.​ De prijs is een initiatief van Duurzaam Gebouwd, DGBC en PropertyNL. Voor meer informatie over het Green Tie Gala kunt u terecht op www.greentiegala.nl

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2