Green Tie Gala tijdens Building Holland 2014

Stichting Dutch Green Building Council (DGBC), Kennisplatform Duurzaam Gebouwd  en Amsterdam RAI presenteren tijdens vakevenement Building Holland 2014 een nieuw gala voor de top van de vastgoed en bouw: het ‘Green Tie Gala’. Tijdens dit exclusieve gala, dat jaarlijks zal worden georganiseerd, komen alle ‘duurzame leiders’ in de bouw en vastgoed samen. Onder leiding van Pernille la Lau krijgen de 300 uitgenodigde gasten een avond vol entertainment, uitreikingen, keynote speeches en natuurlijk veel netwerkmomenten voorgeschoteld.  Building Holland, platform voor het Nieuwe Bouwen, wordt van 6 tot en met 8 mei 2014 gehouden in Amsterdam RAI.

Een van de hoogtepunten van het Green Tie Gala is de bekendmaking van de prestigieuze prijs  ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’. De winnaar van deze lijst wordt tijdens het gala gehuldigd alsde meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw en vastgoed in Nederland op dit moment. De uitreiking vindt plaats door de winnaar van 2013: Coert Zachariasse van Delta Development.De prijs is een initiatief van Duurzaam Gebouwd, Green Business Club, DGBC en PropertyNL. 

Programma

Het Green Tie Gala gaat op 7 mei om 17:00 uur van start met een netwerkborrel op Building Holland 2014 in Amsterdam RAI. Na sluiting van het vakevenement voor professionals in de bouw- en vastgoedsector wordt de avond – uitsluitend voor genodigden-  voortgezet met een walking diner en een feestelijk programma.

Toekomst van de bouw- en vastgoedsector

Tijdens Building Holland 2014 komen alle schakels in de keten (architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers) bijeen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector mede vorm te geven. 

Meer informatie

Meer informatie over Building Holland is te vinden op www.buildingholland.nl. Building Holland is ook te volgen via Twitter (@BuildingRAI).

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken