Future Leaders uitgenodigd op Green Leadership Summit

Deelnemers van de vijfde editie van het Future Leaders Program zijn ook uitgenodigd voor de exclusieve Green Leadership Summit op donderdag 26 september. Het Future Leaders Program start op donderdag 18 september 2019. Young Professionals kunnen zich nog tot 11 september aanmelden voor dit uitdagende programma!

Dutch Green Building Council wil Young Professionals stimuleren om groen leiderschap te ontwikkelen voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Naast verdiepende en hoogwaardige keynotes op het gebied van leiderschap (o.a. Diederik Samsom en prof. dr. Lidewey van der Sluis, Hoogleraar, Nyenrode) worden de Future Leaders ook geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders.

Uitnodiging voor exclusieve Green Leadership Summit

Naast het inhoudelijke vijfdaagse programma voor de Future Leaders op het gebied van leiderschap en duurzaamheid, zijn de deelnemers ook uitgenodidg voor het Green Leadershiop Summit op donderdag 26 september. Tijdens de Summit willen we ons samen met de aanwezigen voorbereiden op de Internationale Klimaatadaptatie Top die naar verwachting in 2020 in Nederland plaatsvindt. We zijn hierbij op zoek naar leiders, die verduurzaming fundamenteel aanpakken en/of grote ambities hebben om daar een doorslaggevende rol in te spelen.

Aanmelden

Op de website www.dgbc.nl/flp is meer informatie te vinden over het DGBC Future Leaders Program. Aanmelden voor deze editie van dit exclusieve programma kan nog tot 11 september 2019. Bij 30 aanmeldingen sluit de inschrijving. Wil jij meedoen aan het programma en een uitnodiging ontvangen voor het Green Leadership Summit? Reserveer snel een plaats.

Gerelateerd

‘We bouwen nu hét probleem van de toekomst’

‘We bouwen nu hét probleem van de toekomst’

‘Behoefte aan eenduidig framework voor klimaatadaptieve gebouwen’

‘Behoefte aan eenduidig framework voor klimaatadaptieve gebouwen’

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren