Flat met Toekomst winnaar Sustainable Renovation Grand Prize!

Nieuw Utrechts Peil, een consortium van Nieman Raadgevende Ingenieurs, ONB architecten en adviseurs en VIOS Bouw, is met de “Flat met Toekomst” winnaar van de Green Solutions Award 2019 voor Nederland. In navolging op de nationale prijs heeft de Flat met Toekomst een internationale Special Mention ontvangen in de categorie Sustainable Renovation Grand Prize.

In totaal zijn 192 projecten uit 37 landen uitgenodigd om deel te nemen aan de verkiezing. Afgelopen maandag 4 november 2019 mochten we deze felbegeerde award in ontvangst nemen bij de bouwbeurs Batimat in Parijs. Er vielen 22 duurzame projecten in 5 verschillende categorieën in de prijzen.
Lees ook het persbericht van Green Solutions Awards met alle winnaars.
 

De internationale jury vindt de Flat met Toekomst een 'perfect voorbeeld van duurzame renovatie in woningbouw'. Het hele projectteam was in Parijs aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De Flat met Toekomst is een initiatief van Woningcorporatie Mitros uit Utrecht en betreft de Nul-op-de-meter (NOM) renovatie van 48 sociale huurwoningen uit de jaren zestig in Utrecht Overvecht.

Lees het gehele persbericht en meer over deze duurzame NOM renovatie plus het vervolg op de Flat met Toekomst op nieuwutrechtspeil.nl

DGBC-partners

Nieman Groep

Gerelateerd

Woningen

Woningvoorraad doorgerekend: wat is er nodig voor Paris Proof?

Rondetafel circulair inspecteren november 2022

Rondetafelgesprek: haken en ogen aan circulaire inspectie

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel