Even voorstellen: Tauw bv

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Onze activiteiten zijn ondergebracht in vier Business Units: Water, Industry, Ruimtelijke kwaliteit en Meten, Inspectie & Advies. Dit zijn de pijlers van waaruit wij de markt benaderen. Dat laatste doen we onder andere door te investeren in product- en kennisontwikkeling. Daar komen regelmatig ingenieuze vindingen uit voort, zoals het duurzaam geluidsscherm, het visvriendelijke gemaal of het hergebruik van bagger in beton.

Waarom zijn wij participant geworden van DGBC?

Mensen beïnvloeden de ruimte waarin zij leven juist doordat zij leven. Dat is onvermijdelijk. We veranderen onze omgeving op een positieve en soms ook negatieve manier, bewust of onbewust. De ruimte om ons heen is in feite al geschiedenis op het moment dat wij haar waarnemen.

In een deskundige en doordachte beïnvloeding van deze ruimte, onze leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau. Tauw verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat en streeft daarom in al zijn adviezen naar duurzaamheid en een daadwerkelijke verbetering van de leefomgeving.

Door ons lidmaatschap van DGBC en door een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de diverse beoordelingsrichtlijnen steunen wij de verdere verduurzaming van de gebouwde omgeving.

website: www.tauw.nl
twitter: @TauwNL
linkedin: https://www.linkedin.com/company/tauw-bv

Gerelateerd

Whitepaper helpt architecten vroeg in het bouwtraject duurzame keuzes te maken

Duurzame keuzes architecten doorslaggevend in het ontwerpproces

Europees manifest voor een duurzame gebouwde omgeving 

Europees manifest voor een duurzame gebouwde omgeving 

Rijksinstituut voor ondernemend Nederland (RVO) en Topsector Energie organiseren een competitie voor innovaties die het netcongestieprobleem aanpakken.

Slimme oplossingen tegen netcongestie gezocht