Europese BREEAM Awards in 2020 in Nederland

De Europese variant van de internationale BREEAM Awards, de European BREEAM Awards, zijn volgend jaar in Nederland. Het is de eerste keer dat de Europese BREEAM Awards worden georganiseerd. De Internationale BREEAM Awards met een wereldwijde blik op verduurzaming blijven ook bestaan.

Het nieuws werd dinsdag bekendgemaakt tijdens het Nationaal BREEAM Congres. De directeur van BREEAM, Shamir Ghumra (foto links), deelde het nieuws mee aan Annemarie van Doorn, directeur van DGBC (rechts op de foto). Zij was daar erg blij mee, zeker gezien onderstaande tweet die zij in maart verstuurde tijdens de internationale BREEAM Awards.

Nederlandse awardwinnaars

De keuze is niet zomaar op Nederland gevallen. Volgens Ghumra loopt Nederland voor op het gebied van innovaties en verduurzaming met BREEAM. Die opmerking komt niet uit de lucht vallen, de afgelopen jaren gingen veel BREEAM Awards naar Nederlandse projecten.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'