Eerste BREEAM-NL Magazine verschijnt 12 september 2013

Op 12 september 2013 verschijnt de eerste editie van het BREEAM-NL magazine in een oplage van ruim 18.000 exemplaren en zal bij succes 2x per jaar worden uitgegeven. BREEAM-NL Magazine is een nieuwe co-productie tussen DGBC en Duurzaam Gebouwd.

In het nieuwe ruim 68 pagina’s dikke eerste nummer van het BREEAM-NL Magazine komen alle reeds bestaande BREEAM-NL Keurmerken uitgebreid aan bod. Tevens bevat het magazine interviews en uitgebreide BREEAM-NL projectbeschrijvingen. DGBC heeft de tot standkoming van deze uitgave in handen gegeven van Duurzaam Gebouwd, dat het magazine zal uitgeven. Duurzaam Gebouwd coördineert de totale productie, drukorder en distributie.

Hierbij vindt u de factsheet met een tarievenkaart. Gelet op het communicatiebelang voor BREEAM-NL zal DGBC het uiteraard toejuichen dat participanten van DGBC in deze uitgave willen participeren.


cover eerste editie BREEAM-NL Magazine

Gerelateerd

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024

Modulaire update BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen

Eerste modulaire update BREEAM-NL in consultatie

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’