Edwin van Noort in jury Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards

Edwin van Noort (manager Ontwikkeling en Beheer bij DGBC) is dit jaar als jurylid betrokken bij de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards. Dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie is inmiddels toe aan zijn derde editie en krijgt dit jaar een digitaal karakter.

In 2018 werden de awards door Baars & Bloemhoff in het leven geroepen om de makers die bijzondere interieurontwerpen realiseren meer in de spotlights te zetten. Dit jaar zijn de awards in een iets ander jasje gestoken. Naast de bekende categorieën Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk, zijn er ook prijzen te verdelen in vier nieuwe categorieën.

Professionele jury

In november selecteert een professioneel jurypanel, waarvan ook Edwin van Noort (DGBC) onderdeel is, de regiofinalisten. De regiofinale is op 11 december en kun je live digitaal bekijken. Hoe ‘de Grande Finale’ eruit gaat zien is nog niet bekend, daarover communiceert Baars & Bloemhoff op een later moment. In het voorjaar van 2021 worden de winnaars in ieder geval in het zonnetje gezet. 


Bekijk hier hoe de editie van 2019 verliep.


DGBC zet zich al geruime tijd voor duurzaam interieur. Zo is het co-founder van INSIDE/INSIDE: hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is.

Gerelateerd

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020