EDGE verwelkomt nieuwe huurder Signify bij EDGE Amsterdam West

Signify, wereldleider op het gebied van verlichting, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor ca. 2.600 m² op de spectaculaire vijfde verdieping van EDGE Amsterdam West. Signify is reeds leverancier van slimme, duurzame verlichtingsoplossingen voor het project en sluit zich nu dus ook aan bij de lijst van huurders in het nieuwe gebouw, dat op 1 oktober 2021 opgeleverd wordt.

Zoals alle EDGE-projecten is EDGE Amsterdam West ontworpen met als doel het welzijn en de duurzaamheid te optimaliseren. Het 60.000 m² grote kantoor, ontworpen door Architekten Cie, streeft naar zowel WELL Platinum- als BREEAM Outstanding-certificeringen. Het gebouw is aangekocht door Hana Alternative Asset Management en heeft Warburg-HIH als asset manager. Eerder kondigde EDGE Alliander, APG, ABP, Intertrust en Boehringer Ingelheim al aan als huurders.

Cruciaal voor de herontwikkeling was het creëren van een plek waar geschiedenis, technologie en moderne architectuur kunnen samenkomen om een uiterst duurzame kantooromgeving te creëren. De opvallende architectuur van het oorspronkelijke gebouw maakt deze ontwikkeling tot een icoon in het Amsterdamse landschap. Een unieke, duurzame en inspirerende werkplek waar mensen dagelijks kunnen samenwerken, ontspannen en ontmoeten.

Er is nog ca. 10.000 m² beschikbaar voor verhuur aan voorlopers in duurzaamheid. Handige links:

  • Klik hier voor meer projectinformatie.
  • Klik hier voor een exclusieve tenant talk met Esther de Koning (Global Head of Real Estate Signify)
  • Persbericht (Engels)

DGBC-partners

Signify | EDGE Technologies

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken