Dutch Green Building Week 2019 in teken van #hetkanwel

Van 23 tot en met 27 september 2019 vindt de negende editie van de Dutch Green Building Week plaats. Organisaties kunnen zich weer op allerlei manieren verbinden aan de Dutch Green Building Week. Door de (online) activiteiten of middelen te koppelen aan de week krijgen zij nationaal als internationaal exposure! Want alle activiteiten zullen worden getoond via de website van de World Green Building Week.  

Thema: #HETKANWEL

De urgentie rond duurzaamheid neemt enorm toe. We moeten energie besparen, duurzaam opwekken, circulair (ver)bouwen, klimaatrobuust bouwen en ontwikkelen en aandacht aan gezondheid schenken. Elk thema heeft zijn eigen beleidsagenda, kennisnetwerk, marktdynamiek en ontwikkeling. Hoe brengen we dat bij elkaar in een gebouw of gebied?
DGBC wil samen met haar achterban tijdens de week laten zien dat het mogelijk is de gebouwde omgeving te verduurzamen met oog voor de verschillende thema’s. 
Tijdens de week krijgen organisaties een podium die verduurzamen omdat ze het willen. En omdat ze het kunnen. Het thema van de week is daarom #HETKANWEL! 

Op de pagina van DGBW vind je meer informatie en lees je meer over de voorwaarden voor deelname. Je kunt hier je activiteit direct aanmelden.

 

Gerelateerd

Hercuton lanceert duurzaamheidsconfigurator voor bedrijfspanden en kantoren

Hercuton lanceert duurzaamheidsconfigurator voor bedrijfspanden en kantoren

Maak kennis met onze nieuwe partner Innovattic

Maak kennis met onze nieuwe partner Innovattic

Het Duurzaam Bouwen Woordenboek van DGBC bevat 265 veelgebruikte termen en afkortingen uit de bouwwereld.

DGBC lanceert woordenboek voor duurzaam bouwen