DGBW: terugblik Symposium Energietransitie in de Zorg

Door de toenemende wet- en regelgeving op het gebied van CO2-emissiereductie, het akkoord van Parijs, maar ook lokale initiatieven en convenanten, wordt de druk op zorginstellingen om CO2-emissie te reduceren en energie te besparen steeds groter. Waar staat u eigenlijk qua CO2-emissie? Weet u precies welke wet- en regelgeving nu en straks van toepassing is en gaat worden op uw gebouwen? Weet u aan welke knoppen u kunt draaien om uw CO2-emissie te reduceren? Wat is uw route naar toekomstvast zorgvastgoed?

Deze vragen waren inspiratie voor het Symposium Energietransitie in de Zorg dat op vrijdag 27 september 2019 plaatsvond bij Royal HaskoningDHV. In dialoog over energietransitie en verduurzaming in de zorg en samen met zorgorganisaties, beleidsmakers en onze professionals op weg naar toekomstvast zorgvastgoed.

Bekijk alle presentaties op www.royalhaskoningdhv.com

DGBC-partners

Royal HaskoningDHV

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken