DGBC-plein, hét groene middelpunt van de PROVADA!

Op 3, 4 en 5 juni 2014 vindt in Amsterdam RAI alweer de tiende editie plaats van de PROVADA. En al voor de vijfde maal zijn de participanten van de Dutch Green Building Council vertegenwoordigd op het DGBC-plein. Dit jaar willen we van het DGBC-plein hét groene middelpunt van de PROVADA maken door er letterlijk een plein van te maken. En participanten van de DGBC kunnen hier een bijdrage aan leveren. Hoe? Participanten kunnen op verschillende creatieve manieren meedoen: 

Een eigen winkeltje

U kunt een ‘eigen winkeltje’ beginnen op het DGBC-plein.

Groene aankleding

U kunt ook een fysieke bijdrage leveren aan de aankleding van het DGBC-plein. Een gezellige zithoek van steigerhout, verwijsborden, beplanting, sfeervolle verlichting, een duurzaam standbeeld; er is veel mogelijk. Bekijk het moodboard voor goede ideeën.

Creatieve ideeën gezocht

Misschien heeft u creatieve ideeën over de invulling van het plein t.a.v. theater, muziek of catering? Of wilt u gewoon meedenken in onze klankbordgroep? Laat het ons weten. Bekijk ook hier het moodboard voor goede ideeën.

Laat het DGBC-plein hét groene middelpunt van de PROVADA zijn en doe mee. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Stuur een mail met uw concrete ideeën aan Marieke Olsthoorn, Hoofd PR en Communicatie, m.olsthoorn@dgbc.nl.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'