DGBC partner van Greenbuild Europe

DGBC is partner van Greenbuild Europe 2019. Het thema van dit tweedaagse internationale evenement is Human X  Nature. Gedurende het programma wordt ingezoomd op gezonde gebouwen, de invloed op de natuur en de rol die wij als mens spelen. 

Tweedaags event in Amsterdam

Greenbuild Europe vindt plaats op 19 en 20 maart 2019 in Amsterdam. Tijdens het event zijn er workshops, speciale netwerkmomenten en educatieve sessies waarin alle aspecten van groene gebouwen worden behandeld.

Ultiem podium 

Professionals vanuit verschillende industrieën, waaronder architectuur, bouw en vastgoed delen tijdens Greenbuild Europe hun best practices om de ontwikkeling van gezonde gebouwen te bevorderen. Greenbuild Europe biedt het ultieme podium voor de groene bouwgemeenschap om zich te verenigen en gezamenlijk onderwerpen als luchtkwaliteit, menselijke gezondheid, energieverbruik en wereldwijde klimaatverandering aan te pakken.

Jan Kadijk is namens DGBC betrokken Program Working Group: "We werken op dit moment hard aan het programma, dat flink vorm begint te krijgen.” 

Bekijk hier meer informatie.


Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'