DGBC organiseert workshop WELL V2

DGBC organiseert op woensdag 12 juni een dag waarop je alle noodzakelijke kennis over het WELL keurmerk krijgt aangereikt. Uiteraard is voor deze dag een speciale locatie uitgekozen, die beschikt over een WELL certificering: EDGE Olympic in Amsterdam.

Vitaliteit, gezondheid en welzijn


Gezonde gebouwen zijn 'en vogue' in de wereld van het vastgoed. De WELL Building Standard is een onafhankelijke, prestatiegerichte en wetenschappelijk onderbouwde certificering op het gebied van een gezonde gebouwde omgeving. WELL gaat uit van de mens en meet dus in welke omgeving de mens het best tot zijn recht komt qua vitaliteit, gezondheid en welzijn. Daarom kijkt WELL ook naar voeding, beweging en mentaal welzijn naast de traditionele gebouw-gebonden aspecten van een gezonde omgeving. Naast kantoren kunnen ook woningen, winkelvastgoed en wijken WELL gecertificeerd worden.

Dagvullend programma

Deelnemers krijgen tijdens deze dagvullende trainingsdag alle informatie over de veranderingen in WELL versie 2. Daarnaast wordt uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een WELL-certificaat te behalen en hoe de verantwoordelijkheden zijn verdeeld over de verschillende stakeholders. Ook is er in het programma tijd ingeruimd om tijdens een Q&A over eigen toepassingen door te spreken. Verder wordt er onder andere ingezoomd op de 'crosswalk' met BREEAM. En, heb je altijd al eens door EDGE Olympic willen wandelen? Dat kan, want ook een rondleiding is onderdeel van het programma zodat gelijk zichtbaar wordt hoe Well in de praktijk wordt toegepast.

Bekijk hier het volledige programma of meld je gelijk aan!


Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen