DGBC op de PROVADA

Van dinsdag 4 t/m 6 juni vindt in de Amsterdamse RAI de PROVADA plaats. Gedurende de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. De Dutch Green Building Council (DGBC) is op de PROVADA vertegenwoordigd met het DGBC-plein.

Op het DGBC plein staan verschillende DGBC-participanten met een stand. Ook worden inhoudelijke bijeenkomsten georganiseerd. Er zijn op het DGBC-plein nog enkele Flexstands beschikbaar. Als lid van DGBC krijgt u de mogelijkheid om uw organisatie gedurende een dagdeel of dag te presenteren aan uw gasten en relaties op een eigen stand op het DGBC plein. U krijgt de beschikking over een zogenaamde flexstand van 12 m². De stand is uitgerust met een flatscreen, desk en een folderrek. Op het flatscreen kunt u bijvoorbeeld gedurende de huur van de stand uw bedrijfspresentatie of logo laten zien. U ontvangt daarnaast 4 toegangskaarten à € 84,00 per stuk. Inclusief gebruik koffie, thee en water. Wees op tijd, het aantal flexstands is beperkt.
Prijs per dagdeel (2 uur) € 750,-

Via http://www.provada.nl/dgbc/ kunt u uw deelname online reserveren.

Gerelateerd

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen

Whitepaper helpt architecten vroeg in het bouwtraject duurzame keuzes te maken

Duurzame keuzes architecten doorslaggevend in het ontwerpproces