DGBC op Building Holland vertegenwoordigd met het 'BREEAM-NL District'

Van 6 t/m 8 mei 2014 staat Amsterdam RAI helemaal in het teken van duurzaam ontwikkelen, bouwen en exploiteren. Dan vindt het geheel vernieuwde event Building Holland plaats. De Dutch Green Building Council is partner geworden van Building Holland en is vertegenwoordigd met het ‘BREEAM-NL District’. Op deze plek kunnen participanten van DGBC zich profileren. 

Building Holland

Building Holland wordt een jaarlijks platform waar kennis- en netwerkdeling centraal staan, waardoor de opdrachtgevers voor de vastgoed- en bouwsector kennis kunnen maken met de echte vernieuwingen in de vastgoed en bouw. Het zal een totaalbeleving worden met een kant-en-klare stand met innovatieve audiovisuele mogelijkheden, gratis catering en een boeiend en gratis toegankelijk programma van aansprekende sprekers. Het is de verwachting dat het nieuwe evenement circa 5.000 bezoekers trekt. Door de samenwerking tussen RAI Amsterdam en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd zal het een kwalitatief en onafhankelijk evenement worden waar de bezoeker zich thuis zal voelen.

Profileren in het ‘BREEAM-NL District’

De Dutch Green Building Council heeft hoge verwachtingen van dit nieuwe evenement. DGBC en Building Holland hebben daarom het BREEAM-NL District gelanceerd. Deze locatie op de beurs is alleen bestemd voor participanten van de Dutch Green Building Council. Wanneer participanten zich in het eerste jaar goed profileren, ligt er een basis om jaarlijks via dit platform de voorsprong op gebied van duurzaamheid steeds verder uit te bouwen, zo is de verwachting van de Dutch Green Building Council.

Wilt u meer weten over Building Holland? Vraag om meer informatie over het evenement of schrijf u direct in.

Gerelateerd

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020