DGBC noemt participanten voortaan partners

De naam DGBC-participant verandert in 2020 naar DGBC-partner. We denken dat het woord partner de lading van onze samenwerking beter dekt. We verduurzamen de gebouwde omgeving immers in een samenwerking.

DGBC werkt de komende tijd aan het doorvoeren van de wijziging in haar communicatie-uitingen. Mocht je op zoek zijn naar het partnerlogo, dan kun je dat hier downloaden. Wil je weten wie er allemaal behoren tot de achterban van DGBC? Bekijk dan hier alle partners. Samen met hen zullen we dit jaar onder de noemer #madeinholland laten zien wat Nederland in huis heeft om de gebouwde omgeving verder te verduurzamen. Het jaar staat daardoor in het teken van pioniers, innovators, creatieve denkers en doeners die een duurzame en toekomstbestendige gebouwde omgeving verder brengen met ideeën en innovaties en daarmee Nederland internationaal op de kaart zetten.

Gerelateerd

Whitepaper helpt architecten vroeg in het bouwtraject duurzame keuzes te maken

Duurzame keuzes architecten doorslaggevend in het ontwerpproces

Europees manifest voor een duurzame gebouwde omgeving 

Europees manifest voor een duurzame gebouwde omgeving 

Rijksinstituut voor ondernemend Nederland (RVO) en Topsector Energie organiseren een competitie voor innovaties die het netcongestieprobleem aanpakken.

Slimme oplossingen tegen netcongestie gezocht