DGBC loopt mee met de Climate Miles

Vandaag start de Climate Miles 2021. De Climate Miles is een initiatief van Urgenda. In aanloop naar de 26e klimaatconferentie van de Verenigde Naties in Glasgow - de COP26 - lopen deelnemers in dagetappes in de periode 6 oktober tot en met 29 oktober van Groningen naar Glasgow. Daarmee vragen de deelnemers aandacht voor de actie die nodig is om de aarde leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Iedereen mag meelopen: voor een dag, een aantal dagen of zelfs de hele maand! Het start- en eindpunt is elke dag vlak bij een treinstation, waardoor iedereen gemakkelijk kan aan- en afhaken.

DGBC loopt mee!

DGBC loopt op 19 oktober mee! Onder andere DGBC-directeur Annemarie van Doorn, zal die dag van Lunteren naar Maarn lopen (ongeveer 24KM). Op de website kun je wat meer informatie bekijken over het event en over de specifieke route.
Loop je mee met ons? Stuur dan een mail naar events@dgbc.nl.


Route


Het startpunt van deze dag is station Lunteren en we eindigen bij station Maarn. We openen de dag met wethouder Geert Ritsema. Hij zal samen met o.a. energiecoöperatie Vallei Energie hun initiatief Energie WEB toelichten. Tijdens de route lopen we een gedeelte over de Grebbelinie richting Scherpenzeel. Aan het einde van de tocht komen we door de landgoederen bij Maarsbergen en Maarn.”



Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen