DGBC is bij de PROVADA 2022

DGBC is van dinsdag 14 juni tot en met donderdag 16 juni weer aanwezig bij de PROVADA 2022 met als thema Act now for a better tomorrow. DGBC is te vinden in hal 12 op stand 53 vanaf 11.30 uur. 

De PROVADA neemt zelf de eerste stap door deze editie de ecologische voetafdruk op nul te houden. DGBC ondersteunt dit en werkt hier ook aan mee. Dat is te zien aan de stand, bijvoorbeeld.  

Een greep uit het programma van DGBC: een Rondetafelgesprek van de coalitie Anders Huisvesten, de actuele stand van zaken van Europese regels komt voorbij en er is aandacht voor hulpmiddelen voor het verduurzamen van winkels. Bekijk het hele programma van DGBC. Natuurlijk is DGBC ook te vinden bij andere activiteiten van de PROVADA 2022. Bekijk daarom ook het volledige programma van de vastgoedbeurs.  

De koffie staat klaar en de experts van DGBC ook om te vertellen over wat ze doen, wie ze zijn en waar DGBC bij kan helpen. DGBC verbindt deze PROVADA sociaal met duurzaam. Hoe? Kom kijken.  

Tot ziens, rechtsachterin de RAI bij stand 53. 

DGBC-partners

PROVADA

Gerelateerd

Whitepaper helpt architecten vroeg in het bouwtraject duurzame keuzes te maken

Duurzame keuzes architecten doorslaggevend in het ontwerpproces

Europees manifest voor een duurzame gebouwde omgeving 

Europees manifest voor een duurzame gebouwde omgeving 

Rijksinstituut voor ondernemend Nederland (RVO) en Topsector Energie organiseren een competitie voor innovaties die het netcongestieprobleem aanpakken.

Slimme oplossingen tegen netcongestie gezocht