DGBC gaat strategisch partnership aan met Vastgoedjournaal Green

DGBC is per 1 juli 2013 een strategisch partnership aangegaan met Vastgoedjournaal Green, de ‘groene’ portal van het online vastgoednieuwsplatform Vastgoedjournaal.

Door het grote netwerk van participanten te bundelen met het grote online bereik van Vastgoedjournaal ontstaat een landelijke portal waar de voornaamste nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het terrein van duurzaamheid snel en effectief gedeeld kan worden met het grote publiek. DGBC verwacht hierdoor een extra bijdrage te kunnen leveren aan de verdere verduurzaming van de bouw- en vastgoedsector.

De strategische samenwerking tussen DGBC en Vastgoedjournaal Green vindt zijn eerste hoogtepunt in de komende Dutch Green Building Week 2013. Daarbij staat Nederland in de week van 16 t/m 20 september 2013 geheel in teken van Duurzaam Bouwen en Ontwikkelen. Vorig jaar verliep de tweede editie van de Dutch Green Building Week zeer succesvol. Er zijn toen meer dan 120 activiteiten georganiseerd door de DGBC-participanten.

Vastgoedjournaal Green zal via haar ruim beschikbare online nieuwskanalen – site, email, Twitter en LinkedIn – uitgebreid verslag doen van de gebeurtenissen en activiteiten gedurende de Dutch Green Building Week.

Voor vragen over het strategisch partnership tussen DGBC en Vastgoedjournaal Green, bel of mail naar Marieke Olsthoorn, Manager PR & Communicatie DGBC, .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken) of Nick Blom van Vastgoedjournaal, .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'