Copperant gaat de grens over

Vanaf 1 november 2019 is het verkoopkanaal van Copperant wederom uitgebreid en is de eerste stap over de grens gemaakt. Ecomat zal vanuit de vestigingen in Antwerpen, Zoersel en Genk starten met de verkoop van de gehele Copperant-lijn.

Duurzaamheidsgedachte Copperant versterkt


De samenwerking tussen Copperant en Ecomat is voor beide partijen een versterking van hun duurzaamheidsgedachte. Zo voert Ecomat zo veel mogelijk duurzame merken en hebben ze in hun winkels een showroom waar klanten kunnen proeven van ecologische producten en bouwwijzen.


Ecomat


Ecomat is een speciaal handel in bouwmaterialen voor duurzaam, ecologisch en gezond bouwen en wonen. Al 30 jaar zijn zij actief bezig met doordachte alternatieven voor bouwmaterialen, de producten die het meest gebruik maken van onze planeet de aarde.

Met de uitbreiding van dit verkoopkanaal stapt Copperant de grens over en kan ook de Belgische markt worden voorzien van het complete pakket biobased verf van Copperant. Gecombineerd met het juiste advies van de vakspecialisten van Ecomat zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd resultaat van een schilders project bij duurzame nieuwbouw of renovatie.


Duurzaam vakmanschap


Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor duurzaam vakmanschap. Baril Coatings gaat voor oplossingen die passen bij de klant en die respect hebben voor de leefomgeving. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum, Minérale en Altra een compleet pakket op basis van natuurlijke grondstoffen voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. Al meer dan een eeuw geeft de verf kleur en glans aan monumenten, boerderijen en huizen. Het merk voor de vakschilder werd vroeger gemaakt door Verffabriek Het Y in Amsterdam. De recepten van de verf zijn goed bewaard gebleven en blijken in deze tijd zeer waardevol voor het door ontwikkelen van de duurzame verf. Sinds 2007 wordt de verf door Baril Coatings in Etten-Leur geproduceerd. De verf wordt volledig geproduceerd op zonne-energie.

Partners

Copperant

Gerelateerd

‘We bouwen nu hét probleem van de toekomst’

‘We bouwen nu hét probleem van de toekomst’

‘Behoefte aan eenduidig framework voor klimaatadaptieve gebouwen’

‘Behoefte aan eenduidig framework voor klimaatadaptieve gebouwen’

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren