CFP zoekt nieuwe Key Account Executive & Senior consultant met ‘open hiring’

CFP Green Buildings heeft als missie om alle gebouwen en woningen te verduurzamen. Dit is belangrijk voor de planeet, maar het is ook goed voor bewoners, eigenaren en huurders. Wij verduurzamen gebouwen aan de hand van innovatieve online tools en on- en offline consultancy. Wij zijn marktleider in Nederland en zijn actief in 7 verschillende landen.

De functie Key Account Manager & Senior Consultant

CFP zoekt een ondernemende Key account executive & Senior consultant voor de verdere ontwikkeling van de verduurzaming in Nederland, UK en andere landen in Europa. Je verantwoordelijkheid ligt vooral in de opschaling van de verduurzaming van de klanten van banken, energiebedrijven, vastgoedmultinationals en installateurs. De online tools en de hands-on consultants van CFP hebben een enorme impact op de energietransitie en op de verduurzaming van gebouwen en woningen. Met nieuw ondernemerschap, gezond verstand en serieuze ambitie kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld en je tegelijkertijd ontwikkelen als duurzame leider en ondernemer.
 

Om deze vacature in te vullen, maken we gebruik van een innovatieve sollicitatieprocedure.

 

‘Open hiring’ procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit het maken van een opdracht. De opdracht luidt als volgt:

 • Hoe zien de eerste 100 dagen eruit in jouw functie?
 • Wat heb je bereikt na 1 jaar?

De uitwerking van de opdracht wordt anoniem ingediend en wordt verwerkt aan de hand van een nummer. Het is dus onbekend wie de opdracht gemaakt heeft en ook de leeftijd, afkomst, opleiding en overige werkervaring van de indiener staan nergens beschreven. Uiteindelijk krijgt de winnende opdracht – dus het winnende nummer – de baan.

 

Stuur je opdracht in vóór 6 september 2020

Heb je interesse in deze uitdagende functie en draag je graag bij aan het verduurzamen van gebouwen in Nederland? Stuur dan jouw uitwerking van de opdracht vóór 6 september naar ons op. Het werkt zo:

 

 • Bel Julia Kruizinga of Claudia Sintmaartensdijk op 055-3555159
 • Je krijgt vervolgens een blanco CFP envelop met daarin een nummer. Bewaar een kopie van dit nummer.
 • Stop de uitwerking van de opdracht in de meegestuurde blanco CFP envelop met nummer.
  Let op: om anoniem te blijven, kun je het beste de CFP envelop in een andere envelop versturen.
 • Je kunt de opdracht versturen naar: 
  CFP Green Buildings 
  J.C. Wilslaan 29 
  7313 HK  APELDOORN
 • De beste inzender voor de vacature krijgt een baan aangeboden, na je toelichting op de gepresenteerde plannen.

Op 14 september wordt het winnende nummer met een email en een LinkedIn post bekend gemaakt. De jury bestaat uit Karin Eijkholt, Bert van Renselaar en Bram Adema.

 

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Julia Kruizinga op 055 - 355 51 99 of via info@cfp.nl of met Bram Adema op 06- 53 37 85 86 of via badema@cfp.nl.

Bekijk hier de volledige vacature op de website van CFP.

 

DGBC-partners

CFP Green Buildings

Gerelateerd

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024

Modulaire update BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen

Eerste modulaire update BREEAM-NL in consultatie

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’