CBRE Dutch Retail Fund reikt Duurzaamste Beheerder Award uit

Bilfinger Real Estate heeft de Duurzaamste Beheerder Award gewonnen van CBRE Dutch Retail Fund. De uitreiking van de award, die dit jaar voor het eerst, vond plaats tijdens de jaarlijkse duurzaamheidsmiddag eind juni. Alle beheerders van het CBRE Dutch Retail Fund zijn beoordeeld op hun prestaties op het gebied van BREEAM-NL certificering, energiemanagement, het delen van best practises en het afsluiten van green leases.

De positieve uitkomst voor Bilfinger Real Estate is met name toe te rekenen aan de hoge BREEAM-NL In-Use scores, de goede prestaties op het van energiemanagement en -besparing en Bilfinger Real Estate heeft de beste duurzaamheidsverbeteringen uitgevoerd en gedeeld. Het fonds team sturen reeds vele jaren hun beheerders aan op duurzaamheid, om de belangen van de beheerder met die van CBRE Global Investors op elkaar af te stemmen. 

CBRE

De Duurzaamste Beheerder Award is een initiatief van het CBRE Dutch Retail Fund om gezamenlijk met haar beheerders de vastgoedportefeuille te verduurzamen. De prijs is bedoeld als stimulering voor de beheerders om hoge prestaties op het gebied van verduurzaming neer te zetten. 

Het CBRE Dutch Retail Fund is, een niet-beursgenoteerd beleggingsfonds van CBRE Global Investors, en is in de GRESB studie zowel in 2011, 2012 en 2013 met een Green Star beloond en heeft de ambitie om op het gebied van rendement in combinatie met duurzaamheid binnen de Nederlandse winkelvastgoedmarkt te verbeteren.

Bron: Vastgoedjournaal.nl

Gerelateerd

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen

Whitepaper helpt architecten vroeg in het bouwtraject duurzame keuzes te maken

Duurzame keuzes architecten doorslaggevend in het ontwerpproces