Bouwbedrijf Van Deelen: 'Wij komen duurzame kennis brengen en halen!'

Bouwbedrijf Van Deelen NV heeft zich deze maand aangesloten als participant van de Dutch Green Building Council. Het bedrijf sluit zich graag aan bij de Dutch Green Building Council. “We zien het als een platform waarop we kennis en goede voorbeelden kunnen delen met de hele bouwketen”, introduceert directeur Jan Pijl. “Die gezamenlijkheid is wat ons betreft een kritische succesfactor, want alleen als we samen de schouders eronder zetten kunnen we tot innovatie duurzame oplossingen komen.”

Bouwbedrijf Van Deelen is al ruim 25 jaar een sterke bouwpartner. “Ons team begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw. Wij bouwen graag mee aan de maatschappij. Onze bouwactiviteiten richten zich dan ook met name op gebouwen die een grote rol spelen in het dagelijks leven van mensen. Denk aan: scholen, sportcomplexen, zorgcentra, kulturhusen en woningen.”

Jaar van de duurzaamheid
Bouwbedrijf Van Deelen heeft oog voor de toekomst. “Bij elk bouwproject kijken we samen met de opdrachtgever naar een totaaloplossing voor een zo groot mogelijke C02-reductie en naar het meest verantwoorde gebruik van energie, materialen, grondstoffen en water.”

“Wij hebben het jaar 2014 intern uitgeroepen tot het jaar van de duurzaamheid. We zijn VCA**, ISO 9001 en 14001 gecertificeerd, werken vanuit een CO2 neutraal kantoorpand en verwachten komend jaar niveau 5 van de CO2 prestatieladder te halen. Verder gebruiken we FSC/PEFC hout en zijn we hierop gecertificeerd. We werken graag samen met leveranciers, belanghebbenden en andere ketenverantwoordelijken om concrete stappen te zetten in het hele productie- en toeleveringsproces.

Meer informatie?
Bouwbedrijf Van Deelen
info@bouwbedrijfvandeelen.nl
http://www.bouwbedrijfvandeelen.nl
http://www.facebook.com/bouwbedrijfvandeelen
twitter: @VanDeelenBouw

Gerelateerd

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

Bouwen met hout gunstiger voor klimaat dan uit huidige MPG-berekening blijkt

Bouwen met hout gunstiger voor klimaat dan uit huidige MPG-berekening blijkt